Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mala, ali dinamitna

Vjeverica uzrokovala štetu od 300.000 dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjeverica izazvala strujni udar i štetu od 300.000 dolara u društvenom domu u Indiani, SAD.

Mala životinja poput vjeverice može učiniti veliku štetu, pa je tako zbog strujnog udara koji je uzrokovala u društvenom domu u Fort Wayneu u Indiani došlo do štete od oko 300.000 američkih dolara, javljaju agencije.

Pročitajte i ovo Poplava Neretva - 4 nakon obilne kiše Zbrajaju se štete na jugu zemlje, izlila se Neretva: "Otišao nam je sav namještaj, voda je bila i do pola metra" Olujno jugo i vjetar prouzročili veliku štetu - 11 Velika šteta Olujno jugo i valovi pravili nered po Kvarneru: Snažni naleti vjetra uništili betonski dio kupališta

Gazette of Indiana javlja da je vjeverica ušla u električni sustav u domu McMillen u Fort Wayneu i uzrokovala strujni udar takvih razmjera da je spalila novi HVAC sustav (grijanje, ventilacija i klimatizacija) i uništila dijelove kotlovnice. Ukupni trošak popravka procijenjen je na oko 300.000 dolara.

ŠOK I VJEVERICA Nestašna životinja upala u kuću i...

Društveni dom McMillen još uvijek je u izgradnji i trebao se otvoriti 7. lipnja ali će ovaj događaj vjerojatno malo odgoditi ceremoniju. Kompanija zadužena za HVAC sustav kaže da sada čini što može kako bi se centar ipak mogao otvoriti na vrijeme. Vjeverica događaj nije preživjela. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene