Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Noćni kaos

ŠOK I VJEVERICA Nestašna životinja upala u kuću i...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vjeverica je u kuću upala kroz dimnjak i provela cijelu noć u uništavanju interijera.

Umirovljena učiteljica Margaret Bousfield bila je prilično iznenađena kada se ujutro probudila i zatekla dnevnu sobu i kuhinju u potpunom neredu i s uništenim namještajem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Prvi podaci o šteti od potresa u Crnoj Gori: ''Iz svakog sela u Goliji zovu me da su im popucale kuće, štale..." Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..."

Probudio ju je alarm i mislila je da joj je netko provalio u kuću, ali štetu koja je procijenjena na skoro deset tisuća eura napravila je – vjeverica!

VIDEO: Zbog tvrdoglave vjeverice vlak kasnio 45 minuta

Vjeverica je preko noći pala u kuću kroz dimnjak, piše Telegraph i tijekom noći je izgrizla i izgrebala namještaj i uništila zavjese.

Vjeverica je očajnički pokušala izaći van što su pokazale rupe u plastičnim okvirima prozora koje je napravila, očito u pokušaju da kroz njih izađe van.

Na kraju je uspjela uključiti i protuprovalni alarm što je probudilo vlasnicu u engleskom gradiću Hartlepoolu. Margaret je pozvala susjeda u pomoć kada je vidjela da je štetu napravila vjeverica.

Jedino što je susjed uspio napraviti je da istjera vjevericu van, koja je iza sebe ostavila kaos koji će Margaret koštati 70-ak tisuća kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene