Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lavina komentara

Vjenčanje koje je zgrozilo društvene mreže - 'Bila je potpuno sigurna na mojoj vjenčanici'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno i nešto... što se ne bi smjelo učiniti...

Vjenčanje, održano sredinom svibnja u Tennesseeju, zasigurno spada u grupu neobičnih prizora i to zbog nimalo zanemarivog 'detalja' na rubu mladenkine vjenčanice. Naime, upravo je tamo, tijekom hodanja do oltara, bila smještena njezina 1-mjesečna djevojčica.

Shona Carter-Brooks je fotografiju iz crkve objavila na društvenim mrežama i tako postala metom napada ljudi diljem svijeta. Gotovo su svi osudili njezin čin koji je zapravo trebao biti izuzetno simpatičan.

Pročitajte i ovo Medicinska sestra ubijala bebe, ilustracija - 1 Na neonatalnom odjelu VIDEO/FOTO "Zla sam, ja sam ovo učinila": Medicinska sestra osuđena za ubojstvo sedam beba i pokušaj ubojstva njih još šest, otkriveni jezivi detalji U bunaru pronađeno tijelo bebe teško ubojstvo Ovo je bunar u koji je bačena beba, oglasio se stočar koji ju je našao: ''Užasnut sam. Otad ne spavam''

FOTO Procurile prve fotografije sa slavnog vjenčanja!

No, Shonu kritike nisu pokolebale te je ona i dalje ustrajna u odluci kako je, zajedno sa suprugom, učinila odličnu stvar i ovjekovječila trenutak kojeg će se u narednim godinama rado prisjećati.

'Naša jednomjesečna curica bila je budna i potpuno sigurna na mojoj vjenčanici', dio je onoga što je Shona napisala na Facebooku tijekom 'obračuna' s protivnicima koji su je napali zbog tog čina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene