Pogledajte!

FOTO Procurile prve fotografije sa slavnog vjenčanja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon kraljevskog vjenčanja, ovo je drugo po redu o kojem se najviše pričalo.

Kim Kardashian i Kanye West izrekli su 'sudbonosno da'. Njihovi glasnogovornici rekli su za E! News da su se vjenčali u Firenci na privatnom obredu u prisutnosti obitelji i prijatelja.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Treća sreća: Kim Kardashian i Kanye West su vjenčani!

Kim i Kanye vjenčali su se u subotu popodne u Firenci. Sudbonosno 'da' izrekli su na tvrđavi Belvedere, a ceremoniju je skrivao visoki zid od bijelih ruža i gardenija. Na ceremoniji je bilo 600 gostiju, no nisu se pojavili Beyonce (32) i Jay Z (44) koji je Kanyeu trebao biti kum. Kim je nosila Givenchy vjenčanicu, a haljinicu iste modne marke nosila i njezina 11-mjesečna kćerkica North.

Poslije ceremonije gosti su večerali na 70 metara dugom mramornom stolu, a uživali su u tradicionalnim talijanskim jelima. Neizbježan je bio šampanjac Armand de Brignac. Gostima su mogli uživati i u sedam metara dugoj voćnoj torti.
Tijekom večeri goste je zabavljao i John Legend. 'At Last' je bila pjesma na koju su mladenci otplesali prvi ples, a za njih je otpjevao i 'All of me'

'Vidio sam Kanyea s drugim ženama. Ovo je loš govor, istina, ali nikad nisam vidio da mu je do nekoga stalo tako kao do Kim. Bio je zaljubljen u tebe još i dok se niste poznavali. Tako sam sretan što vas gledam zajedno' mladencima se tijekom svog nastupa kratko obratio glazbenik.

Vjenčanje je organizirala dugogodišnja prijateljica obitelji Kardashian, koja je bila zadužena i za Kimino vjenčanje s Krisom Humphriesom 2011. godine.

Proći će još neko vrijeme dok nas novo vjenčani Kim i Kanye počaste služenim fotografijama, a do tada postoje samo one koje su procurile u javnost.

Neki od uzvanika uspjeli su se fotografirati s mladencima. Sretnici su Black Chyna i T-Raww.

U javnost su uspjele doći i fotografije nekih detalja s vjenčanja. Dekoracija je bila raskošna i gotovo pa kraljevska.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene