Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozija u restoranu

Užas u centru Beograda: U eksploziji plinske boce više ozlijeđenih, svjedoci ispričali strašne detalje - ''Žena nije mogla pričati, samo je vrištala''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više osoba ozlijeđeno je u eksploziji u restoranu u centru Beograda.

U restoranu u centru Beograda dogodila se snažna eksplozija u kojoj je ozlijeđeno petero ljudi, javlja Blic. Prema prvim informacijama, eksplodirala je plinska boca.

Teške ozlijede zadobila je jedna od zaposlenica restorana te jedan muškarac. Svjedoci su prepričali detalje užasa u centru grada.

''Nisu mogli hodati, nosili smo ih. Bilo je strašno. Žena je bila bez odjeće, jeli izgorjela… Gotovo da nije bila svjesna, nije mogla pričati s nama, samo je vrištala. Nisam vidio ima li opekotine na tijelu. Drugi je čovjek imao baš ozbiljne povrede. Ruke su mu bile opečene, ostao je bez kose, ali je bio svjesniji od žene'', ispričao je za Blic jedan od svjedoka.

Pročitajte i ovo U eksploziji na Laništu oštećen stan - 2 Burna noć u Zagrebu U eksploziji u Laništu ozlijeđena žena (39), evakuirani stanari: "Čekat ćemo statičare da to provjere"

U pomoć su odmah dotrčali i gosti iz okolnih restorana. Kažu da se prasak čuo u susjednoj ulici.

''Toliko je bio jak prasak da je staklo puklo kod mene u kafiću u susjednoj ulici. Prasak i samo se čuo vrisak žene. Onda je krenuo požar, sve se brzo događalo. Čovjek je protrčao pored nas, ruka mu je bila krvava'', ispričala je jedna svjedokinja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene