Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S glazbom iz igrice

VIDEO YouTube uklonio sjevernokorejski filmić u kojem 'gori' Obama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjeverna se Koreja opet poigrala s vatrom u jednom od svojih propagandnih videouradaka. Ovaj je put 'izgorio' sam predsjednik Barack Obama, ali YouTube je snimku uklonio zbog kršenja autorskih prava.

Samo nekoliko tjedana nakon što je slavodobitno svijetu na uvid dala videouradak imaginarnog američkog grada u plamenu (koji je nastao nakon naleta dalekomentog projektila), sjevernokorejska propagandna mašinerija otišla je korak dalje. Na službenom YouTube kanalu te vjerojatno najizoliranije države na planetu osvanuo je video u kojemu je plamen počeo gutati Baracka Obamu i njegove vojnike.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

>> VIDEO Ovo je sjevernokorejska svakodnevica

'Sjedinjenim Državama unatoč, Sjeverna je Koreja uspješno izvela nuklearni pokus', piše na jednoj od poruka koje se mogu vidjeti na videu.

No, već nakon nekoliko sati uradak je uklonjen s YouTubea zbog kršenja autorskih prava tvrtke ZeniMax, čija podružnica Bethesda Game Studios proizvodi popularnu računalnu igricu Oblivion. U podlozi flambojantnog videa mogla se, naime, čuti glazba iz spomenute igrice.

Ipak, filmić je i dalje dostupan na videoservisu LiveLeak pa ga zasad možete pogledati i odmah ispod ovog teksta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene