Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grozni životni uvjeti

VIDEO Ovo je sjevernokorejska svakodnevica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Probajte zamisliti da usred zime, po snijegu i debelom ledu, morate na jezeru bušiti rupu, kako bi došli do vode za pranje rublja. U sjevernoj Koreji, to je stvarnost.

Ako se ne priča o nuklearnom programu te, u svakom smislu, slomljene zemlje, onda se pojave snimke poput ove niže priložene, koje podsjećaju svijet kako je Sjeverna Koreja pravi pakao za njezine stanovnike.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

>> Rođendan 'Dragog vođe': Kim Jong-un odao počast ocu

Izglednjeli ljudi traže hranu posvuda i preživljavaju kako znaju i umiju, pribjegavajući prema nekim izvješćima čak i kanibalizmu, a njihove muke zimi dodatno otežava činjenica da nemaju vode niti za oprati odjeću koju na sebi nose.

Predviđa se kako se u sjevernokorejskim gulazima nalazi oko 200.000 ljudi, gdje ih se muči, siluje i premlaćuje, sve dok ne umru od gladi ili radeći, prenosi shanghaiist.com.

Pogledajte video snimku dvije sjevernokorejske žene, koje peru rublje kroz rupu u ledu koju su same probile.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene