Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka koja je pobjegla sa sinom oboljelim od karcinoma nakon što je sud odlučio da dječak mora odlaziti na kemoterapiju, vratila se nakon tjedan dana, izvijestile su danas vlasti u Minnesoti.


Collen i 13-godišnji Daniel Hauser nestali su nakon sudske odluke koja prisiljava majku da dijete odvede na kemoterapiju. Ona je to odbila te objasnila kako vjeruje samo u prirodne lijekove, piše Reuters. Liječnici kaže da je Daniel obolio od Hodginsovog sindroma te da je u kritičnom stanju.

>> Dječak pobjegao s majkom u strahu od kemoterapije

Šerif Brown Conuty rekao je kako su se Daniel i Colleen vratili u Minnesotu no nije želio davati više informacija. Policija za njima traga nakon što su prošlog utorka, nakon sudske odluke, nestali. Policija je otpratila majku i sina liječniku kako bi se provjerilo njegovo trenutno stanje.  Obitelj oboljelog dječaka član je grupe koja vjeruje u veću učinkovitost prirodnih lijekova nad medicinskim tretmanima.

Vezani članci Bebe, ilustracija Očekivalo se da će trudnica roditi sedam beba, no bilo ih je još više: "Novorođenčad - pet djevojčica i četvorica dječaka i njihova majka su dobro" Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji