Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Motivi povratka još nepoznati

VIDEO: Vratila se majka koja je otela sina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka koja je pobjegla sa sinom oboljelim od karcinoma nakon što je sud odlučio da dječak mora odlaziti na kemoterapiju, vratila se nakon tjedan dana, izvijestile su danas vlasti u Minnesoti.

Collen i 13-godišnji Daniel Hauser nestali su nakon sudske odluke koja prisiljava majku da dijete odvede na kemoterapiju. Ona je to odbila te objasnila kako vjeruje samo u prirodne lijekove, piše Reuters. Liječnici kaže da je Daniel obolio od Hodginsovog sindroma te da je u kritičnom stanju.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

>> Dječak pobjegao s majkom u strahu od kemoterapije

Šerif Brown Conuty rekao je kako su se Daniel i Colleen vratili u Minnesotu no nije želio davati više informacija. Policija za njima traga nakon što su prošlog utorka, nakon sudske odluke, nestali. Policija je otpratila majku i sina liječniku kako bi se provjerilo njegovo trenutno stanje.  Obitelj oboljelog dječaka član je grupe koja vjeruje u veću učinkovitost prirodnih lijekova nad medicinskim tretmanima.




 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene