Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozilom letio 30 m i završio na krovu

VIDEO: Iz fontane izvukli auto, drugi uletio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neobična prometna nesreća dogodila se prošle subote u njemačkom gradu Stadtprozeltenu. Automobil je letio čak trideset metara te na kraju završio na krovu gimnastičke dvorane.

Nesreća se dogodila kada je vozač automobila pokušao skrenuti desno na drugu cestu, no zbog neprilagođene brzine skrenuo je na željeznu prugu koja je u ovom slučaju poslužila kao platforma za skakanje, piše APTN.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

U policijskom izvješću piše da je vozilo letjelo čak 30 metara te sletjelo na četiri metra visok krov lokalne sportske dvorane. 23-godišnji vozač zadobio je teške tjelesne ozljede i prevezen je u bolnicu.

Jedno izvukli, a drugi uletio

Poznati berlinski Postdamer trg u subotu je bio mjesto događaja dvije neobičine prometne nesreće. Čak su dva vozila završila u fontani. U prvom vozilu bilo je četvero ljudi, a vozač je zbog jake kiše izgubio nadzor i uvezao se točno u fontanu. Nitko nije ozlijeđen, no vatrogasci su zato itekako imali posla izvlačeći automobil.

I tek kada su uspjeli vozilo izvući iz fontane, drugi automobil uletio je unutra. Vatrogasci su pomogli ozlijeđenom vozaču da izađe van, a zatim su se bacili na posao i izvukli vozilo. Ozlijeđeni vozač automobil je posudio od prijatelja, a kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene