Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tučnjava u parlamentu

VIDEO Ukrajinski parlamentarci se tuku, a pogledajte što radi Kličko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastupnici iz opozicije i provladinih stranaka, nakon brojnih prepirki koje su izbile u parlamentu, blokirali su prvu sjednicu ukrajinskog parlamenta.

Razmirice su dosegle vrhunac kada su u jednom trenutku pripadnici nekoliko stranaka ustali s namjerom da maknu tj. izbace druge iz parlamenta, a većina okupljenih u parlamentu im se pridružila.

Pročitajte i ovo Legija Sloboda Rusiji Cezar ima poruku za cara Zapovjednik ruskih legionara koji napadaju Rusiju: "Idemo u rat, umarširat ćemo u Moskvu!" Vitalij Kličko Hoće li snositi posljedice? Dvije žene i djevojčica poginule u Kijevu u zračnom napadu, sklonište je bilo zaključano. Vlada prekorila gradonačelnika Klička

>> Ugovor s vladom potpisao prevarant, propalo milijardu dolara!

Zastupnike se moglo vidjeti kako se naguravaju i povlače jedni druge za odjeću. Nekoliko članova parlamenta pokušao se popeti na govornicu no ostali su ih spriječili u toj namjeri.

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji Vitalij Kličko, koji je na čelu stranke UDAR (Punch), koji se u tom trenutku nalazio u parlamentu, no nije se pridružio u tučnjavi.

Sjednica parlamenta bila je prvi test kohezije političkih snaga koje podupiru ukrajinskog predsjednika Viktora Janukoviča o predstojećem izboru i imenovanju Mykola Azarov premijerom, no od početka je bila odbačena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene