Jedna je žena ubijena u pucnjavi do koje je došlo u predvorju zgrade CNN-ovog centra u Atlanti. Muškarac koji je sudjelovao u svađi, prije nego je izvadio pištolj i pucao, teško je ozlijeđen. Očevici tvrde da je ubijena žena bila trudna.


Muškarac i žena svađali su se pokraj glavnog ulaza u zgradu središnjice televizijske kuće CNN. Odjednom je muškarac izvadio pištolj i pucao u glavu ženi s kojom se svađao, objavio je zapovjednik policijske postaje James Polite. 

Vezani članci Pucnjava u Parizu Obračun bandi: Jedna osoba poginula, druga ranjena u pucnjavi ispred pariške bolnice U pucnjavi u Teksasu jedna osoba ubijena i četvero ranjenih - 1 Nastavlja se crni niz u Americi: U još jednoj pucnjavi jedna osoba ubijena, a četvero je ranjenih

Odmah nakon toga, pripadnik službe sigurnosti tvrtke Turner Broadcasting, vlasnika CNN-a, pucao je na naoružanog muškarca, izjavio je Polite.

Žena je bila mrtva pri dolasku u bolnicu Grady, dok je muškarac u kojeg je pucao zaštitar, primljen s ozljedama opasnim po život, potvrdila je glasnogovornica bolnice Denise Simpson. Prema neslužbenim informacijama muškarac je ranjen u glavu.

Zgrada CNN-a odmah je evakuirana, a na snimkama se vidi policajac s uperenim pištoljem u ranjenog muškarca koji leži na podu. 

'Čuo sam četiri ili pet pucnjeva. No ništa nisam vidio. Brzo sam pobjegao', rekao je Jas Stanford, koji je radio na postavljanju pozornice u obližnjem parku. 

U zgradi u kojoj se nalazi CNN je i Omni Hotel, veliki atrij i jedan restoran. Čitav je kompleks povezan sa Philips Arenom.

'Odjednom smo čuli prasak. Mislili smo kako je u pitanju eksplozija. Nismo vidjeli nikakav pištolj. Svi su odjednom počeli trčati', rekla je Trina Johnson koja je u to vrijeme bila s kćerkom u restoranu.