Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spašavao ljude iz požara

VIDEO Trenutak u kojem je ovaj vatrogasac mogao poginuti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski vatrogasac prilikom spašavanja osoba s četvrtog kata zgrade zahvaćene požarom, umalo je poginuo, ali ne od vatre ili dima, već od upravo suprotnog elementa!

Vatrogasna jedinica izašla je na teren u istočnosibirskom gradu Magadanu i tijekom intervencije jedan od njihovih kolega, tek što je stigao ljestvama do prozora na četvrtom katu, doživio je neobičnu i neugodnu nesreću. naime, ogroman komad snijega, koji je visio na rubu zgrade, otkinuo se, pao mu na glavu i izbacio ga iz ravnoteže te je on počeo padati unazad, prenosi agencija Reuters.

Pročitajte i ovo Srušio se most u Baltimoreu - 4 Tragedija u Baltimoreu VIDEO Jedna osoba preminula, sve je manje nade za nestale u rijeci: Otkriveno zašto se brod zabio u most Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili

>> VIDEO Život vatrogasca snimljen kamerom na njegovoj kacigi

Ipak, nekako se uspio zadržati na ljestvama, dovoljno dugo da mu upomoć pristigne kolega i pomogne mu pridići se. Vatrogasci su zatim nastavili sa spašavanjem unesrećenih s 4. kata zgrade. među njima je bilo i dijete. Sve su ih uspjeli izvući kroz prozor bez ozljeda i dodatnih nepredviđenih situacija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene