Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Timelapse

VIDEO: Superoluju na Manhattanu sažeo u tri minute

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Superoluju Sandy, koja je samo u SAD-u ubila najmanje 76 osoba, u tri je minute sažeo autor videouratka na YouTubeu, koji je iz istog kadra tijekom više od 48 sati snimao Manhattan.

Prema posljednjim podacima, superoluja Sandy samo na području SAD-a odgovorna je za smrt najmanje 76 osoba. Najteže je pogođena savezna država New Jersey, ali ni New York se nije proveo mnogo bolje.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju

>> Zbog 'Sandy' iz američke rafinerije iscurilo 1,2 milijuna litara dizela

Na YouTubeu se pojavila trominutna snimka na kojoj se se vidi kako je Sandy tijekom najžešćih 48 sati harala istočnim Manhattanom. U jednom se trenutku vidi kako je dobar dio grada ostao bez električne energije.

Autor tvrdi da snimka počinje u nedjelju oko 13 sati po lokalnom vremenu, a završava u utorak oko 14:30 sati. Autentičnost videouratka nije bilo moguće potvrditi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene