Obavijesti Video Pretražite Navigacija
16 ozlijeđenih

VIDEO: Sudarili se putniči i teretni vlak u Njemačkoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na sjeveru Njemačke dogodio je sudar putničkog i teretnog vlaka, u kojem je ozlijeđeno 16 osoba, a materijalna šteta iznosi nekoliko milijuna eura.

Nesreća se dogodila noćas pored grada Hannovera, a lokomotiva i dva putnička vagona izletjeli su s tračnica, nakon sudara s teretnim vlakom. U sudaru je teško stradao jedino kondukter, dok je svih ostalih 15 -ero ozlijeđenih putnika, zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija Nije kočio na vrijeme Željeznička nesreća u Slavoniji: "Žurio se jer mu je sin sletio s ceste. Onda se autom zabio u vlak i totalno slupao vozilo"

Iz zasad nepoznatog razloga, teretna je kompozicija, s 49 vagona punih šljunka, iz nepoznatog razloga iskočila iz tračnica. Na nju je ubrzo naletio putnički vlak, a glasnogovornik lokalne policije Paul-Gerhard Heppe, rekao je kako su stvari mogle biti i puno gore. U putničkom vlaku nalazilo se samo 65 putnika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene