Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na sjeveru Njemačke dogodio je sudar putničkog i teretnog vlaka, u kojem je ozlijeđeno 16 osoba, a materijalna šteta iznosi nekoliko milijuna eura.


Nesreća se dogodila noćas pored grada Hannovera, a lokomotiva i dva putnička vagona izletjeli su s tračnica, nakon sudara s teretnim vlakom. U sudaru je teško stradao jedino kondukter, dok je svih ostalih 15 -ero ozlijeđenih putnika, zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Vezani članci Policajka spasila invalida koji je zapeo na tračnicama - 3 Nevjerojatna snimka iz Kalifornije: U invalidskim kolicima zapeo na pruzi, u zadnji tren ga spasila policajka Teška željeznička nesrećka u Škotskoj - 5 Strašna tregadija: Troje poginulih i šestero ozlijeđenih u željezničkoj nesreći u Škotskoj

Iz zasad nepoznatog razloga, teretna je kompozicija, s 49 vagona punih šljunka, iz nepoznatog razloga iskočila iz tračnica. Na nju je ubrzo naletio putnički vlak, a glasnogovornik lokalne policije Paul-Gerhard Heppe, rekao je kako su stvari mogle biti i puno gore. U putničkom vlaku nalazilo se samo 65 putnika.