Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Video snimka španjolskog premijera bila je jedna od najgledanijih danas na internetu, nakon što je igrom slučaja izgovorio svima nam poznatu riječ j…, na konferenciji za medije s ruskim predsjednikom Medvedevom.


Jose Luis Rodriger Zapatero predstavljao je španjolsko-ruski plan promocije turizma i jačanja suradnje između dvije zemlje, kada mu se dogodio lapsus.

'Turizam je područje posebnog ekonomskog interesa između dvije zemlje. Zbog toga moramo postići dogovor da stimuliramo, da pogodujemo, da j…. i podupiremo turizam', izjavio je španjolski premijer. Njegov ured nije komentirao ovaj gaf.

Vezani članci Premijer Andrej Plenković u Maclju položio vijenac pred zajedničkom grobnicom pokraj spomen-crkve Muke Isusove Plenković i Medved položili vijence u Maclju: "Prisjećamo se tisuća koji su u kolonama smrti ubijani bez suda i zatrpani bez groba" Premijer Andrej Plenković u Šibeniku Plenković odgovorio Milanoviću: "On je licemjer, dodvorava se krajnjoj desnici. Pa nije uzalud danas spomenuo Stojadinovića"