Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Školski autobus

VIDEO: Školarka pištoljem prijetila djeci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pištoljem je u školskom autobusu u Missisipiju 14- godišnja djevojčica prijetila ostaloj djeci.

Drama se odvijala u školskom autobusu u kojem su se nalazile 22 osobe kada je tinejdžerka pištoljem počela prijetiti ostaloj djeci, od koje su najmlađa su bili tek petogodišnjaci. Jedan je srednjoškolac spriječio tragediju i spasio učenike. Kaleb Eulls kaže kako je spavao kada su ga probudile njegove prestrašene tri mlađe sestre. Uspio je naoružanu tinejdžericu srušiti na pod i oteti joj pištolj.

Pročitajte i ovo Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal" Ilustracija Autobus je na pregledu Policija objavila detalje strašne nesreće kod Čazme: S ceste sletio autobus pun djece, dvoje u bolnici

'Pokušao sam joj samo skrenuti pozornost s djece, jer je držala uperen pištolj u njih. Samo sam pokušao dobiti njezinu potpunu pozornost i omesti je dok sva djeca pobjegnu iz autobusa', rekao je Eulls. Incident se dogodio na ruralnom području, a pomoć je bila kilometrima daleko. Školarka je uhićena i optužena po 22 točke, između ostalog za otmicu. Navodno se za ovaj čin odlučila jer su je neka djeca u autobusu zadirkivala.

Snimku nadzorne kamere koja je zabilježila prijetnje vatrenim oružjem možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene