Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pištoljem je u školskom autobusu u Missisipiju 14- godišnja djevojčica prijetila ostaloj djeci.


Drama se odvijala u školskom autobusu u kojem su se nalazile 22 osobe kada je tinejdžerka pištoljem počela prijetiti ostaloj djeci, od koje su najmlađa su bili tek petogodišnjaci. Jedan je srednjoškolac spriječio tragediju i spasio učenike. Kaleb Eulls kaže kako je spavao kada su ga probudile njegove prestrašene tri mlađe sestre. Uspio je naoružanu tinejdžericu srušiti na pod i oteti joj pištolj.

Vezani članci Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda - 2 Dio ih je već napustio Hrvatsku: Organiziran let kući za one koji mogu putovati nakon stravične autobusne nesreće, još 15 ih je u bolnici Vozač autobusa koji je kod Slavonskog Broda sletio s ceste Vozaču autobusa mjesec dana istražnog zatvora, brani ga jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika: ''Koliko znam od njega, nikad nikome nije rekao da je zaspao''

'Pokušao sam joj samo skrenuti pozornost s djece, jer je držala uperen pištolj u njih. Samo sam pokušao dobiti njezinu potpunu pozornost i omesti je dok sva djeca pobjegnu iz autobusa', rekao je Eulls. Incident se dogodio na ruralnom području, a pomoć je bila kilometrima daleko. Školarka je uhićena i optužena po 22 točke, između ostalog za otmicu. Navodno se za ovaj čin odlučila jer su je neka djeca u autobusu zadirkivala.

Snimku nadzorne kamere koja je zabilježila prijetnje vatrenim oružjem možete pogledati u priloženom videu.