Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Već nastupali

VIDEO Skandal na karnevalu u susjedstvu! Pred djecom u donjem rublju izvodila erotski ples, organizatori: "Razmišljali smo da prekinemo nastup, ali…"

Prizor tijekom nastupa
Prizor tijekom nastupa Foto: Screenshot/Twitter
U Leskovcu je održan 17. međunarodni karneval na kojem su se pojavila brojna kulturno-umjetnička društva iz zemlje i inozemstva, ali većina nastupa i programa pala je u drugi plan zbog jednog solističkog nastupa.

Treba naglasiti da je na međunarodnom karnevalu bilo puno djece, koja su ostala zatečena kada se na gradskom trgu pojavila djevojka obučena samo u crveno donje rublje i izvela erotsku točku.

Leskovac je ugostio oko 30 grupa iz zemlje i inozemstva. Na sceni u centru grada svoje točke pokazali su i umjetnici iz susjednih zemalja - Bugarske, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, ali i iz daleke Indonezije.

 

 

Nakon incidenta na karnevalu oglasila se Turistička organizacija Leskovac te poručila da spomenutu grupu više nikada neće angažirati.

Pročitajte i ovo Spriječen domišljat pokušaj krijumčarenja cigareta i duhana - 4 Razotkrila ga Carina Bio je domišljat, ali nije mu pomoglo: Skrivao 10 kilograma duhana i više od 20.000 cigareta

"Akrobatska grupa USB iz Niša sudjelovala je na Festivalu vatre na Karnevalu Leskovac peti put zaredom. Četiri prethodna nastupa izazvala su oduševljenje kod publike te smo ih i peti put angažirali", piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Načelnik Severina fizički napao vlasnicu kafića - 3 Skandalozno Načelnik koji je mlatio ženu pušten na slobodu: Policija analizira ima li elemenata kaznenog djela

Pročitajte i ovo Ilustracija pucao iz vatrenog oružja Policija traga za počiniteljem: Ubijen pas na livadi kod Petrinje

Prvi put dio njihova performansa bio je sporni plesni nastup. Kao dugogodišnji suradnici, misleći da će njihov nastup kao i prethodnih godina biti na visokom profesionalnoj razini, na naše veliko iznenađenje, izvedena je plesna točka gdje smo i mi kao organizatori bili iznenađeni onime što smo vidjeli. Razmišljali smo da prekinemo sporni nastup, ali smatrali smo da bismo takvim prekidom izazvali još veći skandal. Ispričavamo se građanima Leskovca", poručili su.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene