Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Plaćao joj po 5000 kuna

Poznati poduzetnik postao žrtva striptizete: Godinama bili u vezi, a onda su počele ucjene

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Striptizeta je iznuđivala novac od poznatog poduzetnika kojem je pružala seksualne usluge ucjenjujući ga eksplicitnim snimkama spolnih odnosa.

Zagrebačka striptizeta od travnja do početka rujna prošle godine svojem je partneru, poznatom poduzetniku, u više navrata prijetila objavom eksplicitnih snimki ako joj ne uplati novac. On joj je zbog toga u dva navrata uplatio ukupno oko 26.000 kuna, a kap koja je prelila čašu bio je njezin zahtjev da mora uplatiti još 100.000 kuna, zbog čega ju je odlučio prijaviti policiji.

Početkom rujna policija i poduzetnik odlučili su joj postaviti klopku u kafiću na Slavonskoj aveniji. No pokušaj je obustavljen jer je kompromitiran te joj nije isplaćen traženi novčani iznos od 100.000 kuna, izvijestila je Danica.

Pročitajte i ovo Ilustracija SLUČAJ IZ BANJE LUKE Iznajmio stan mladom paru, snimao ih tijekom seksa, pa ih ucijenjivao

Striptizeta se tijekom istrage branila se da su oni pet godina doista bili u intimnoj vezi i da nije točno da je iznuđivala novac od njega.

"Ja imam samo jednu njegovu fotografiju, dok on ima više mojih seksualno eksplicitnih fotografija. Novac koji mi je uplatio ustvari je pozajmica zbog ovrhe na stanu i ja sam mu to trebala vratiti. Osim toga, ne znam ništa o navodnoj policijskoj klopki koja se trebala dogoditi", rekla je tužiteljima.

Prijetila da će eksplicitne slike poslati obitelji

Međutim, žrtvin iskaz i brojni materijalni dokazi, poput poruka koje su razmjenjivali, opovrgavaju njezinu obranu. Poduzetnik je u istrazi svjedočio da je optuženu upoznao još 2017. godine.

"Nakon toga smo se u više navrata sastajali u raznim hotelima na području Zagreba gdje mi je povremeno za novac pružala seksualne usluge po cijeni od minimalno 5000 kuna, a jednom sam je posjetio i u njezinu stanu u Zagrebu", rekao je.

"Sastajali smo se u prosjeku jednom mjesečno i takvo druženje trajalo je do srpnja lani, kada smo se posljednji put sastali na mojoj adresi u Zagrebu. I tada sam joj za seks platio 5000 kuna. Tijekom druženja ona je od mene u više navrata posuđivala veće novčane iznose, sveukupno oko 30.000 kuna", dodao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija ISTRAŽIVANJE SE NASTAVLJA Iznuđivali novac na temelju izmišljenog duga: Policija im pripremila klopku

Krajem prošlog travnja počeli su, kaže, prvi ozbiljniji problemi jer ga je počela ucjenjivati te je zaprijetila da će njegove eksplicitne fotografije nastale tijekom njihova druženja poslati njegovoj obitelji i na njegovo radno mjesto.

Uhićena je 8. rujna i neko je vrijeme provela u istražnom zatvoru, a potom je puštena da se brani sa slobode.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene