Obavijesti Video Pretražite Navigacija
impresivni fenomeni

VIDEO Snaga prirode: Pogledajte fascinantne prizore erupcije vulkana i meteora koji je obasjao noćno nebo

Aktualno Galerija Impresivni prizori prirodnih fenomena - 4 Impresivni prizori prirodnih fenomena - 4 Foto: Reuters Impresivni prizori prirodnih fenomena - 3 Impresivni prizori prirodnih fenomena - 3 Foto: Reuters Impresivni prizori prirodnih fenomena - 2 Impresivni prizori prirodnih fenomena - 2 Foto: Reuters +0 Impresivni prizori prirodnih fenomena - 1 Galerija 1/4 >>
Posljednjih nekoliko dana priroda nas je počastila dramatičnim prizorima poput erupcije vulkana i meteora koji je obasjao noćno nebo, a sve je snimljeno kamerom.

Dronom su snimljeni dramatični prizori erupcije vulkana na Islandu u srijedu. Vulkan Litli Hrutur poluotoku Reykjanes udaljen je 60-ak kilometara od glavnoga grada Reykjavika. Matthew Roberts iz odjela za usluge i istraživanja tamošnjeg meteorološkog ureda kazao je kako se radi o maloj erupciji i dodao da nema izravne neposredne opasnosti za ljude koji žive u regiji. Vulkan je počeo erumpirati u ponedjeljak.

Vodopad s mosta

Kiša se u utorak prelijevala preko mosta u kineskoj provinciji Sichuan i stvorila impresivan prizor koji podsjeća na vodopad. Nažalost, zbog obilnih kiša u toj provinciji došlo je do velikih poplava i evakuirano je više od 40.000 ljudi.

Pročitajte i ovo Tuča u skupštini Kad situacija izmakne kontroli VIDEO Mislili ste da je u Saboru burno? Pogledajte makljažu u kosovskoj Skupštini

Meteor obasjao noćno nebo

U utorak je noćno nebo u Bugarskoj obasjala žarka kugla svjetla. Radilo se o meteoru koji je snimila kamera u selu 12-ak kilometara udaljenom od glavnoga grada Sofije, a stanovnici regije Vidin, koja je od Sofije udaljena 200 kilometara, kazali su kako su čuli glasnu grmljavinu prije nego što su na nebu vidjeli svjetlost. Nitko nije ozlijeđen, a nije ni prijavljena šteta, prenosi Reuters.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene