Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašni zvukovi

VIDEO Ribiči spasili medvjedića od utapanja iz vira!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
22-godišnji Dustin Klepacki, njegov otac i prijatelj, zasigurno nisu očekivali da će ih na jednoj aljaškoj rijeci dočekati avantura poput ove.

Nakon što su kratko uživali u brzacima rijeke začuli su stravičan zvuk i ugledali nimalo blaži prizor - pred njihovim se očima utapao medvjedić kojeg je povukao vir.

Pročitajte i ovo Akcija spašavanja penjača akcija spašavanja FOTO Penjač pao sa Starog grada Okića, zadobio je teške ozljede Ilustracija Više od deset ljudi Dvije nesreće na moru u jednome danu: Spašeni brodolomci, među njima je bilo i djece

'Kako smo mu se približavali tako je počeo vrištati. Nismo znali što da radimo', rekao Dustinov otac Mike. Majka medvjedica je s još jednim mladuncem s obale promatrala što se događa, no prestrašila se kada je čula zvuk motora čamca, te je pobjegla.

>> Urnebesno: Američki crni medvjed bježao od – mačke!

Trojica muškaraca pokušala su mrežom za ribe izbiti medvjedića iz vira kako bi uspio otplivati na obalu, no vir je zahvatio i čamac što je dodatno prestrašilo medvjedića, te je počeo još više urlati, piše Fairbanks Daily.

Nakon mnogo muke uspjeli su odgurnuti medvjedića u mirniju vodu, te je uspio otplivati na obalu. 'Tada se dogodilo nešto nevjerojatno. Kratko je ležao na obali, pogledao prema nama i jednom zaurlao, kao da je rekao 'hvala', kaže Klepacki.

Da su krenuli na rijeku nekoliko minuta kasnije, medvjedića ne bi uspjeli spasiti. 'Bilo je suđeno', rekao je Mike.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene