Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mamma mia!

VIDEO Papa Franjo slučajno opsovao: 'U tom kur**...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Popularni argentinski papa danas je sa svog prozora, govoreći o solidarnosti među ljudima, slučajno izgovorio riječ koju inače i nismo navikli čuti od njega.

Papi Franji danas se tijekom obraćanja okupljenima na Trgu svetog Petra omakla manja psovka. No, nije to papa namjerno rekao nego je jednostavno krivo pročitao jednu talijansku riječ.

Pročitajte i ovo Papa izgledao bolje na tjednoj audijenciji Pozdravio vjernike Papa Franjo izgledao bolje na tjednoj audijenciji Papa Franjo vodio misu u povodu Cvjetnice Na tako važan dan Papa Franjo na misi preskočio tradiciju staru 1700 godina: ''Ovo je vrlo neobično''

Govoreći o situaciji u Ukrajini papa je umjesto riječi 'caso' koja u prijevodu znači slučaj, pročitao 'cazzo' koja je vulgarna verzija riječi penis, a u razgovornom jeziku se može prevesti i kao 'sra**'. Pa je tako ispalo da je papa govorio, u najblažem slučaju, o sra**  ili kur** Božje providnosti.

VIDEO Veliki Papa prestrašio malog!

'Ako svatko od nas odluči ne zgrtati bogatstvo samo za sebe već i za druge, u tom kur**... U tom slučaju će Božja providnost postati vidljiva kroz tu gestu solidarnosti', rekao je papa.

Iako je papa i sam uvidio grešku te se odmah ispravio, video ovog njegovog lapsusa u kratkom je roku postao viralan,


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene