Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaposlena bolivijska policija

VIDEO: Palo četiri i pol tone kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bolivijska specijalna jedinica zadužena za suzbijanje droge na tržištu zaplijenila je 4,6 tone kokaina u Cochabambi i Santa Cruzu.

U nekoliko navrata tijekom vikenda bolivijske specijalne jedinice raskrinkale su krijumčare drogom. Posljednja uhićenja provedena su na autocesti u blizini Cochabamba gdje su presreli kamion na kojem je bilo više od jedne tone kokaina na putu za Peru. 'Ondje je bilo ukupno jedna tona, 35 kilograma i 995 grama kokaina. Apsolutno smo sigurni da je ova droga bila namijenjena peruanskom tržištu zbog načina pakiranja', rekao je Felix Molina, ravnatelj odjela za antinarkotike, javlja Reuters. Priveden je vozač, bolivijski državljanin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Snage su također tijekom vikenda provele raciju u Santa Cruzu otkrivši 2,5 tone kokaina u podrumu, te su pri tom uhićena dva peruanska državljana. U međuvremenu su otkrivene su i 'mega tvornice' kokaina u kojima je pronađeno 450 kilograma droge.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene