Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lamborghini, kasina, nakit...

VIDEO Pala narkomafija: 'Živjeli su poput rock zvijezda!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Australiji je uhićeno 27 narkokrijumčara koji su živjeli na visokoj nozi, vozili Lamborghinije, kupovali dizajnersku odjeću i torbice, ostavljali veće količine novca u kasinima...

Australska je policija prekinula veliki međunarodni krijumčarski lanac u sklopu kojega je iz najmanje pet dalekoistočnih država više desetaka ljudi u Australiju 'uvozilo' drogu, uglavnom heroin i metamfetamine.

Pročitajte i ovo Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura

U opsežnoj akciji koja je trajala nekoliko dana uhićeno je 27 osoba, kod kojih je pronađeno više od 40 kilograma narkotika, četiri milijuna australskih dolara u kešu te razni luksuzni predmeti vrijedni više od pet milijuna australskih dolara.

>> Pakete kokaina švercali u psima pa ih rasporili i ostavili da umru u agoniji

Da je krijumčarska ekipa živjela na visokoj nozi, svjedoči podatak o zapljeni jednog Lamborghinija, nekoliko dizajnerskih torbica, veće količine žetona iz kasina te hrpetine nakita.

'Dok se oni okolo vozikaju u Lamborghinijima i žive životima rock zvijezda, posljedice njihovog djelovanja vidljive su na hitnim odjelima naših odjela i u razorenim obiteljima', rekao je načelnik policijskog odjela za organizirani kriminal David Sharpe.

Uhićeni su kriminalci drogu nabavljali u Kini, Mianmaru, Hong Kongu, Vijetnamu, Maleziji i Tajlandu, a pod policijskom su prismotrom bili oko godinu dana. Operacija uhićenja pokrenuta je početkom tjedna, a dovršena jučer. Ukupno je pretraženo 37 objekata diljem Melbournea i Sydneyja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene