Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalni krijumčari

Pakete kokaina švercali u psima pa ih rasporili i ostavili da umru u agoniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodna banda krijumčara kokaina dolijala je nakon što su ih u Italiji uhvatili kako pakete droge švercaju u psima koje bi kasnije rasporili i ostavili da umru u agoniji.

Razbijen je međunarodni lanac krijumčara kokaina. Talijanska policija uhitila je 75 osoba koju su kao mule za krijumčarenje vrećica kokaina koristili pse. Labradore, mastife i doge tjerali su da progutaju vrećice kokaina.

Pročitajte i ovo Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio Ilustracija Završio u pritvoru Prodavao kokain uz odgodu plaćanja: Policija ga uhvatila na djelu, a onda su mu pretražili stan

Nakon što bi s njima prešli carinu, rasporili bi im utrobu i ostavili ih da umru. Tako je brutalno ubijeno najmanje 50 pasa. Vrećice su sadržavale 1,1 kilogram kokaina te je za sada nepoznato kako su natjerali pse da progutaju tako velike količine droge, piše Daily Mail.

>> Razbijen lanac trgovaca djecom: Prodavali bebe za par tisuća kuna

75 uhićenih osoba dio su bande koja je povezana s južnoameričkim narkokartelima.

Ovo nije prvi slučaj korištenja pasa za krijumčarenje droge preko granice. Prije nekoliko godina carinici u New Yorku su pronašli četverogodišnjeg ovčara kojem je u trbuh bilo ušiveno 10 prezervativa napunjenih kokainom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene