Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nitko o tome ne priča'

VIDEO Trenutak kada policajac kamenuje prosvjednike u Tuzli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošli tjedan u Tuzli su izbili prosvjedi koji su se uskoro proširili na cijelu BiH. Više od 30 tisuća puta pogledan je video policajca koji baca kamenje na prosvjednike.

Prošli tjedan počeo je prosvjed nezadovoljnih građana Tuzle koji se vrlo brzo proširio i na ostatak zemlje. Stanje u gradu bilo je dramatično, a prosvjednike su rastjerivali specijalci.

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija index Lažne diplome iz Bosne prodavale se na crnom tržištu, pojavile se i u Hrvatskoj, a u sve je uključena - talijanska mafija Slika nije dostupna Veliki neredi u Tuzli VIDEO Neredi u Tuzli: 'Mjesecima nemam što za jesti'

'Nisu to huligani, nisu to divljaci. To su djeca koja svaki dan roditeljima traže 2 KM za kafu'

Na YouTubeu je objavljen video policajca koji je 6. veljače kamenovao prosvjednike. Osim što se proširio društvenim mrežama, i na YouTube servisu pogledan je više od 30 tisuća ljudi.

DRAMATIČAN PETAK U BOSNI: Gorilo u Tuzli, Mostaru, Sarajevu i Zenici, ozlijeđeno oko 200 ljudi!

'Isto su ovo i u Sarajevu radili. I to se sve vidjelo na TV-u i nitko o tome ne priča. Svi pričaju kako smo mi (demonstranti) njih udarali, a da su oni gađali nas, koji nemamo ni te štitove ni kacige na glavi, kamenjem - nitko ni riječi da kaže', jedan od komentara ispod videa. 

FOTO Pogledajte kako izgledaju Sarajevo i Tuzla nakon kaosa i nereda

U nedjelju je ostavku podnio šef Ravnateljstva za koordinaciju policijskih tijela u BiH Himzo Selimović koji je rekao da su u suradnji s MUP-om KS napravili sve da spriječe nerede u Sarajevu. Objasnio je da ostavku podnosi jer ne bi mogao osigurati sigurnost članova Predsjedništva BiH kada bi oni to od njega zatražili. Također, naglasio je da je tri godine Ravnateljstvo pokušavalo uskladiti procedure za postupanje u kriznim situacijama s drugim policijskim agencijama, ali to im nije uspjelo, piše Klix.ba.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene