Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad u Srbiji

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Nasilni bivši muž ugrizao ženu nasred ulice, na obrazu ostao trag njegovih zuba: "Rekao je da će je ubiti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama širi se video žene s ugrizom na obrazu. Prema prvim informacijama, napao ju je bivši nevjenčani suprug koji ima zabranu prilaska.

Širi se snimka žene koja ima ugriz na obrazu. To joj je, prema prvim informacijama, napravio bivši nevjenčani suprug koji ima zabranu prilaska. Na videu se vidi i krupniji muškarac kako nogom udara drugog muškarca.

Muškarac na biciklu je nasilnik koji je maltretirao ženu. Naišla su dvojica braće koja su stala u njezinu obranu. "Rodila mi je dvoje djece", odgovara nasilni muškarac dok bježi od muškarca koji je stao u ženinu obranu.

Napad se navodno dogodio u ponedjeljak u Srijemskoj Mitrovici.

"S ovom ženom tko zna što bi bilo da brat i ja nismo naletjeli. Vikala je 'alo, brate'. Brat je shvatio da se nešto događa. Rekao je 'ubit ću je', svom snagom je udario njezinom glavom o zid pa je ugrizao za obraz. Žena je rekla da su razvedeni i da ima zabranu prilaska, ali policija ne reagira. Žena je otišla u bolnicu i izašla s papirom, ali policija i dalje nije dolazila. Neki su samo promatrali događaj, kao da su u kazalištu", piše u objavi na platformi X (bivšem Twitteru).

Portal Nova.rs. doznaje iz MUP-a da je nasilnih pobjegao, a policija traga za njim.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tortura Užas u metrou: Satima silovao i zlostavljao 18-godišnjaka. "Kamere su sve snimile, nije se mogao braniti"  

"U kojem mi ludilu živimo! Ima li zakona u ovoj zemlji? Što rade institucije? Ovo postaje preteško i za gledanje", jedan je od komentara ispod videa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene