Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Posljednji narko obračun u Meksiku svoj je epilog imao u bolnici, nakon što su dva napadača u potjeri za ranjenom braćom pucnjavu 'preselili' u hitnu službu.


Dva naoružana napadača u bolnicu su bez ustručavanja ušla loveći braću Hectora i Christiana Viramontesa, koji su se ondje nalazili zbog prostrijelnih rana koje su zadobili nekoliko minuta prije nego je obračun nastavljen na bolničkim hodnicima. Prestrašeni i zbunjeni pacijenti odmah su napustili bolničke prostorije, a ubrzo je na mjesto događaja pristigla policija.

>> VIDEO: Narko bande srušile policijski helikopter

Vezani članci Vrapče: U obračunu noževima jedna mrtva osoba - 1 Nakon okršaja noževima jedna osoba preminula, druga ozlijeđena. Policija objavila da je jedna osoba privedena Obračun zmija Snimala obračun zmija, a onda joj se okrenuo želudac kad je shvatila što zapravo rade

>> SAD: Uhićeno više od 300 pripadnika meksičkog kartela

Dva člana bande odgovorne za pucnjavu, kako piše Reuters, ubijeni su ispred bolnice, dok je jedan napadač uhićen. Policija je braću Viramontes pronašla kako se skrivaju u kupaoni na prvom katu, te su i oni privedeni u policijsku postaju. Više od 3.000 ljudi poginulo je samo u glavnom meksičkom gradu u manje od dvije godine, uslijed obračuna narko bandi. Većina poginulih su krijumčari drogom i policajci.