Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijeni dileri

VIDEO: Narko obračun u bolnici, dvoje mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posljednji narko obračun u Meksiku svoj je epilog imao u bolnici, nakon što su dva napadača u potjeri za ranjenom braćom pucnjavu 'preselili' u hitnu službu.

Dva naoružana napadača u bolnicu su bez ustručavanja ušla loveći braću Hectora i Christiana Viramontesa, koji su se ondje nalazili zbog prostrijelnih rana koje su zadobili nekoliko minuta prije nego je obračun nastavljen na bolničkim hodnicima. Prestrašeni i zbunjeni pacijenti odmah su napustili bolničke prostorije, a ubrzo je na mjesto događaja pristigla policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Meksiko usred rata mafije Narko obračun: S mosta visjela obezglavljena i osakaćena tijela Slika nije dostupna Spaljeni do neprepoznatljivosti Meksiko: Pronađeno 51 tijelo u masovnoj grobnici

>> VIDEO: Narko bande srušile policijski helikopter

>> SAD: Uhićeno više od 300 pripadnika meksičkog kartela

Dva člana bande odgovorne za pucnjavu, kako piše Reuters, ubijeni su ispred bolnice, dok je jedan napadač uhićen. Policija je braću Viramontes pronašla kako se skrivaju u kupaoni na prvom katu, te su i oni privedeni u policijsku postaju. Više od 3.000 ljudi poginulo je samo u glavnom meksičkom gradu u manje od dvije godine, uslijed obračuna narko bandi. Većina poginulih su krijumčari drogom i policajci.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene