Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuli policajci

VIDEO: Narko bande srušile policijski helikopter

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U dramatičnom pokušaju smirivanja sukoba narko bandi u Rio de Janeiru, pogođen je policijski helikopter koji je pao na nogometno igralište pri čemu su poginula dva policajca.

Dva su policajca ubijena u Rio de Janeiru nakon što su narko bande zapucale na policijski helikopter. Letjelica se potom zapalila i pala na nogometno igralište, svega desetak kilometara od zone koja je predviđena za održavanje Olimpijskih igara 2016. godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karneval za mjesec dana Panika u Riju: Izgorjele radionice s karnevalskim kostimima Slika nije dostupna Mjesec dana planiranja VIDEO: Neki ljudi stvarno pretjeruju

U sukobu narko bandi u Rio de Janeiru pogođen je i pilot helikoptera koji se s tri policajca koji su također bili u helikopteru uspio spasiti. To se događalo tijekom oružanog sukoba dviju bandi koje su pokušale preoteti teritorij suparnika, priopćile su vlasti. Tijekom sukoba koji su počeli u ranu zoru i trajali cijeli dan, poginulo je i deset krijumčara drogom, a dva su civila ozlijeđena.

Snimku pada zapaljenog helikoptera možete pogledati u priloženom videu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene