Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan napad

VIDEO: Morski pas ugrizao tinejdžera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Morski pas napao je tinejdžera koji je surfao s ocem na popularnoj plaži u Australiji u blizini Sydneya. To je već treći napad morskog psa na području Sydneya u posljednjih nekoliko tjedana.

Glasnogovornik Avalona, kluba koji se bavi spašavanjem surfera rekao je kako je 15-godišnjaka spasio otac. Tinejdžer je helikopterom prevezen u bolnicu u Sydneyu. Dječak je teško ozlijeđen, ali je stabilno, priopćeno je iz bolnice. Dylan Cram bio je na plaži u vrijeme napada i pomogao je u spašavanju dječaka. Rekao je da je dječak bio miran nakon napada.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Pomahnitali medvjed u Slovačkoj, ilustracija Harao ulicama grada Slovačke vlasti podigle dronove kako bi ubile pomahnitalog medvjeda: Ozlijedio je 10-godišnju djevojčicu i još četvero ljudi

>> VIDEO: Morski pas surferu odgrizao ruku

>> VIDEO: Ronilac šakom izudarao morskog psa

'Kada smo čuli da netko viče: morski pas, dotrčali smo na plažu i u moru smo vidjeli dečka kojem je noga bila krvava od ugriza morskog psa. Pomogli smo mu da dođe na obalu. Bio je u šoku, ali bio je miran, pa smo mu lakše pomogli', ispričao je Cram. Drugi svjedok rekao je kako je dječaka spasilo odijelo za surfanje zbog kojeg najvjerojatnije nije izgubio mnogo krvi.

U posljednjih nekoliko tjedana u Australiji su u raljama morskog psa stradali surfer koji je ostao bez ruke, te ronilac koji je životinju u obrani izudarao šakom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene