Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Tri napada u dva dana

VIDEO: Morski pas surferu odgrizao ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Morski pas je jučer 33-godišnjem surferu odgrizao ruku u blizini popularne australske plaže Bondi. Iz mora su ga izvukli drugi surferi, a na plaži su nesretnom muškarcu pomogli liječnici.

Surfer, čije ime nije objavljeno na liječenju je u bolnici, a stanje mu je ozbiljno. Spasioci su ubrzo nakon napada morskog psa uključili alarm pa su svi izašli iz vode. Dan ranije, bez ruke je ostao i 31-godišnji ronilac nakon što se obranio od morskog psa u Sydneyjskoj luci. Noga mu je također teško ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

>> Zadobila 200 šavova, ali i dalje brani morske pse!

Muškarac je sudjelovao u antiteroristčkoj vježbi u vodama nedaleko Garden otoka, u blizini poznate Sydney Opera kuće, kada ga je napao morski pas. 'Napad se dogodio vrlo brzo. Ronilac ga je, vjerujem, udario nekoliko puta. Psina je nestala velikom brzinom kojom se i pojavila', rekao je australski admiral odgovran za antiterorističku vježbu. Ovo ljeto u Australiji su zabilježena najmanje četiri napada morskih pasa, od kojih je jedan bio sa smrtnim ishodom. Samo su protekli mjesec zabilježena tri napada u dva dana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene