Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Kažnjena!

VIDEO Žena monstrum - Šutnula nedužno biće i zadala mu teške ozljede

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je Hannah, vidno rastresena počela urlati, Mace je krenuo prema njoj, a ona ga je u naletu bijesa šutnula nogom, toliko jako da je nesretnik poletio u zrak te udario u parkirano vozilo.

Strašni prizori snimljeni na ulicama Bovingtona u velikoj Britaniji šokirali su ne samo udruge za zaštitu životinja već sve ljude koji su pogledali ovaj nehumani čin iskaljivanja na nedužnom biću.

Pročitajte i ovo Amit Soussana 55 dana torture "Držali su me okovanu u dječjoj sobi. Natjerao me da maknem ručnik i prislonio mi pištolj na čelo" Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je"

Hannah Bennett izlazila je iz trgovine, a njezin je pas Mace, stafordski terijer koji je očito do tog trenutka imao iznimno veliko povjerenje u svoju vlasnicu, krenuo za njom, piše Mirror.

UŽAS: Strpali mačku u kantu, zapalili je i gledali kako umire

Kada je Hannah, vidno rastresena počela urlati, Mace je krenuo prema njoj, a ona ga je u naletu bijesa šutnula nogom, toliko jako da je nesretnik poletio u zrak te udario u parkirano vozilo.

Mace je pregledan od strane veterinara, a ustanovljeno je da je prilikom udarca, 13-godišnji pas zadobio teška unutarnja krvarenja. Krv je pronađena u njegovu abdomenu i urinu. Oporavak je trajao 10 dana, a kasnije je predan Udruzi za zaštitu životinja RSPCA kod koji se i sada nalazi.

'Očito je vjerovao svojoj vlasnici a ona je to povjerenje iznevjerila', rekao je Graham Hammond, inspektor RSPCA-a.

Protiv nje je podignuta kaznena prijava, a nakon što je priznala svoj propust, dobila je zabranu držanja životinje u trajanju od 5 godina, zatvorsku kaznu u trajanju od 2 tjedna i novčanu kaznu od 80 funti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene