Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Odličan osjećaj'

VIDEO: Medvedev provozao vojni avion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Dmitrij Medvedev 'isprobao' je vojnu letjelicu u bazi Kubinka u blizini Moskve. Ovo je prvi takav potez, budući da bivši korporativni odvjetnik nikada nije pokazao poseban interes za vojnu tehnologije.

Video Medvedeva kako ulazi u vojnu letjelicu i maše iz kokpita, objavila je ruska televizija, prenosi Reuters. 'Bio je to odličan osjećaj. Riječi ne mogu opisati ono što osjećam', rekao je Medvedev kada je sletio nakon polusatnog leta. Ruski predsjednik koji je obećao vojsci novo oružje, to će učiniti unatoč globalnoj krizi.

Pročitajte i ovo U Srbiji razmišljaju o uvođenju vojnog roka (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Za nekoliko godina U Srbiji razmišljaju o uvođenju vojnog roka: Odsluživanje bi značilo prednost pri zapošljavanju Slika nije dostupna Situacija je usijana Rusija i SAD pred otvorenim sukobom: Moskva prekinula sporazum o letovima iznad Sirije

>> Rusija 2011. počinje s naoružavanjem velikih razmjera

>> Rusija spremna na suradnju s SAD-om

Ova Medvedeva avantura dogodila se četiri dana prije nego bi se trebao sastati sa američkim kolegom Barackom Obamom u Londonu. Bivši korporativni odvjetnik, koji nema iskustva u vojsci, do sada je pokazao malo interesa za 'isprobavanje' vojne tehnologije. To je rado činio njegov prethodnik Vladimir Putin, čije su slike u vojnoj odori još uvijek veoma popularne u Rusiji.

Medevedeva u vojnoj letjelici pogledajte u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene