Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi Jordy uzeo je tabletu vrijednu svega 25 dolara. Ova 'jeftina' zabava, koštala ga je zdravlja, a umalo i života.


Dvadesetogodišnji Australac Jordy Hurdes na svom je Facebook profilu objavio niz statusa kojima želi pokazati kako mu se život dramatično promijenio nakon što je uzeo tzv. party drogu.

Vezani članci Goran Lauš Voditelj odjela za droge objasnio kako se dilalo iz vrtića: "Sve su dogovarali telefonom i znali tko što treba činiti" Dražen Rastović, voditelj Službe kriminaliteta droga Nakon velike zapljene kokaina u Dubrovniku: ''Zločinačke organizacije traže druge ulazne luke prema tržištu Europe"

Jordy je nakon konzumiranja ecstasyja došao na korak do smrti, liječnici su ga spasili, ali zbog oštećenja živaca i mozga vjerojatno će ga do kraja života pratiti mišićni spazmi i mucanje.

Na tržištu jako opasne droge: 'Sol za kupanje', 'sredstva za euforiju'...

'Mogu biti sretan što sam uopće živ. Molim vas, molim vas, molim vas, nemojte odabrati opciju 'jeftine zabave' jer nikad ne znate što vam se može dogoditi. Ako ovo uđe u glavu bar nekoliko ljudi, možda sam nekome spasio život', napisao je Jordy u jednoj objavi na Facebooku.

Jordy je snimio i video na kojem su posljedice konzumiranja ecstasyja i više no očite, te ima samo jednu poruku - ne uzimajte drogu.

Video pogledajte ovdje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook