Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više sreće nego pameti

VIDEO: Bijeg od ralja 4-metarskog krokodila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australski rendžer za dlaku je izbjegao ralje krokodila dugačkog četiri metra, tijekom showa u rezervatu za te životinje na sjeveroistoku te zemlje.

Krokodil vrlo indikativnog imena, Ralje, da je mlađem rendžeru u pomoć morao priskočiti iskusniji kolega, koji je krokodila štapom odalamio po njušci. 'Moj udarac dao mu je do znanja da sam ja veći i opakiji krokodil od njega', rekao je Vince Toohey, koji je spasio svojeg mlađeg kolegu Jacquesa, prenose agencije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slomio samo palac Čudom preživio: Rendžera izvukli lavu iz ralja! Slika nije dostupna Cordell Walker je ponovno živ! Chuck Norris napokon postao teksaški rendžer

>> Australija: Kampera pojeo krokodil od šest metara?

Turist koji je promatrao točku, rekao je kako su rendžeri nastavili kao da se ništa nije dogodilo. 'Samo je nastavio sa showom, kao da se ništa nije dogodilo, ali negdje u sebi, uvjeren sam, osjećao se sigurno drugačije', rekao je turist Justin O'Hehir. Ralje je jedan od morskih krokodila, a rendžeri ih mame s komadima mesa na obalu, kako bi ih natjerali da pokažu svoje ralje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene