Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Australski rendžer za dlaku je izbjegao ralje krokodila dugačkog četiri metra, tijekom showa u rezervatu za te životinje na sjeveroistoku te zemlje.


Krokodil vrlo indikativnog imena, Ralje, da je mlađem rendžeru u pomoć morao priskočiti iskusniji kolega, koji je krokodila štapom odalamio po njušci. 'Moj udarac dao mu je do znanja da sam ja veći i opakiji krokodil od njega', rekao je Vince Toohey, koji je spasio svojeg mlađeg kolegu Jacquesa, prenose agencije.

Vezani članci Slika nije dostupna Čudom preživio: Rendžera izvukli lavu iz ralja! Slika nije dostupna Chuck Norris napokon postao teksaški rendžer

>> Australija: Kampera pojeo krokodil od šest metara?

Turist koji je promatrao točku, rekao je kako su rendžeri nastavili kao da se ništa nije dogodilo. 'Samo je nastavio sa showom, kao da se ništa nije dogodilo, ali negdje u sebi, uvjeren sam, osjećao se sigurno drugačije', rekao je turist Justin O'Hehir. Ralje je jedan od morskih krokodila, a rendžeri ih mame s komadima mesa na obalu, kako bi ih natjerali da pokažu svoje ralje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju