Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Teksaški guverner odlučio je glumca proglasiti počasnim rendžerom.


Cordell Walker se punih osam godina borio protiv zločina i nepravde u Teksasu, ali čovjek koji je zaslužan za njegovo postojanje tek je sada dobio pravo priznanje. Chuck Norris i njegov brat Aaron proglašeni su počasnim teksaškim rendžerima!

Vezani članci Slika nije dostupna Chuck Norris: Radikalni islamisti šire šerijatski zakon u SAD-u Slika nije dostupna VIDEO i FOTO: 'Crna ljepotica' koju je proslavio Bruce Lee

Prije nekoliko dana se na dnevnom redu Državnog odjela za javnu sigurnost Teksasa našlo pitanje Chucka i Aarona Norrisa te njihovo proglašenje počasnim teksaškim rendžerima. Vijest je završila na Twitteru putem kojeg je kasnije i potvrđena, međutim, nije jasno zašto su braća Norris dobila priznanje gotovo deset godina nakon što se Walker odrekao mamuza i ostavio Dallas da se sam bori protiv zlikovaca.

Predsjednik povjerenstva koje je donijelo odluku, Allan Polunsky, rekao je za Dallas Observer da dosad nije bila praksa da se titula rendžera dodjeljuje nekome izvan tog odjela, ali direktiva je došla od ravnatelja Stevea McCrawa. Aaron Norris je radio kao redatelj, scenarist i producent serije, a kasnije kao koordinator kaskadera u Hollywoodu. Legendarna serija 'Walker, teksaški rendžer' emitirala se od 1993. do 2001. godine, a snimljeno je devet sezona.

'Ljudi mogu šaputati o njegovim super moćima, ali najveća snaga Chucka Norrisa je njegovom integritetu. Hvala mu što je teksaškim rendžerima omogućio takvu slavu i to putem portreta iskonskog rendžera, osobe koja je pažljiva, pedantna i časna u svakom pogledu", rekao je teksaški guverner Rick Perry.

>> 'Sloveniji može pomoći samo Chuck Norris'

>> Ne izlazite iz stana!! Chuck Norris puše svjećice!!

Jeff Duclos, predstavnik Chucka Norrisa, rekao je da je 70-godišnji glumac bio svjestan da bi se to moglo dogoditi. 'Silno je sretan zbog toga. On je duboko povezan s organizacijom i u sebi će uvijek biti teksaški rendžer', rekao je Duclos. Chuck i njegov mlađi brat Aaron Norris pridružili su se tako Johnu Wayneu i Georgeu W. Bushu koji su također proglašeni počasnim rendžerima. No velika je razlika među njima, jer je Chuck Norris jednom bio dvaput.