Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Australija: Kampera pojeo krokodil od šest metara?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija vjeruje da je britanskog turista jučer za vrijeme kampiranja doslovno pojeo krokodil veličine čak šest metara.

Tragedija je 63-godišnjeg Arthura Bookera zadesila na australskoj obali gdje je kampirao sa suprugom Doris. Jučer rano ujutro probudio se i otišao do rijeke provjeriti kaveze s rakovima.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Kako se nije vratio, Doris se zabrinula i otišla ga potražiti. Imala je što i vidjeti; dočekali su ju potrgani kavezi s rakovima i tragovi ogromnog krokodila te sandala koja je pripadala njezinom suprugu. Od Arthura nije bilo ni traga ni glasa.

Doris je alarmirala spasioce koji su pretražili cijelo područje, no bez uspjeha.

'Arthur je otišao provjeriti kaveze s rakovima i više se nije vratio. Vjeruju da ga je odvukao krokodil jer su pronašli njegove tragove u blatu', izjavio je jedna od kampera.

Arthur, vijetnamski veteran,  živio je Australiji zadnjih nekoliko godina i putovao državom karavanom. On i Doris baš su spremili stvari kako bi se uputili na drugu destinaciju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene