Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvata Danijela Perića pregazilo je 15 automobila. Ne radi se o nekoj užasnoj nesreći već o njemačkom televizijskom showu u kojem je ovaj mladić pobijedio osvojivši 5000 eura.


Perić se natjecao u popularnom televizijskom showu 'Wetten Das' izloživši svoj trbuh pod kotače 15 automobila, pjevajući operu. Jedina potpora bila mu je užasnuta publika i glazbenik koji je svirao mandolinu. 'Prijatelj me je jednom iz zezancije udario u trbuh, a ja nisam ni trepnuo. Tako smo u šali rekli da bi mi preko trbuha mogao prijeći i automobil. Kako sam oduvijek imao jake trbušne mišiće, to smo isprobali na parkiralištu', izjavio je Danijel. Njemački mediji njegov su nastup prozvali 'najluđom okladom u posljednjih nekoliko godina'.

Vezani članci Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Glumica poznata po ubojitim trbušnjacima pokazala zaobljeni trbuščić, stiže kruna nove ljubavi? Ana Rucner (Foto: Instagram) Tijelo boginje: Vruća modna kombinacija naše seksi glazbenice otkrila i više no što je bilo planirano