Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba s kilogramima

FOTO Zbog OVE fotografije odbili su objaviti njezinu priču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitajući njezin blog u kojem je pisala iskustvo u borbi s viškom kilograma, fitnes časopis Shape želio je objaviti priču o njezinom uspjehu, na kraju se dogodilo nešto što nitko nije očekivao...

Mlada je djevojka iz Illinoisa izgubila više od  75 kilograma tako što je pazila što jede i svakodnevno vježbala kod kuće, a jedan je fitnes časopis odbio objaviti njezinu priču o uspjehu zbog ostatka velike količine kože oko njezinog trbuha.

Pročitajte i ovo Najdeblji dječak na svijetu smršavio 75 kilograma (Foto: Profimedia) Operacija mu spasila život A nije se mogao ni pomaknuti: Najdeblji dječak na svijetu smršavio 75 kilograma i igra badminton Slika nije dostupna Rezultati istraživanja BEZ REZULTATA Loše vijesti za sve koji se bore s viškom kilograma

Dvadesetosmogodišnja Brooke Birmingham svoje je epsko putovanje, koje je trajalo 4 godine zapisivala na svojem blogu Brooke: Not On A Diet. Blog je zapazilo uredništvo Shape magazina, koje je bilo zainteresirano za objavu njezine priče, prenosi Daily Mail.

Kratak VIDEO koji su pogledali MILIJUNI...

No kad im je poslala fotografiju sebe u kupaćem kostimu, kako sada izgleda, sa 75 kilograma manje, dobila je odgovor kako je fotografija preodbojna da bi je objavili. Uredništvo je tražilo da Brooke pošalje neku svoju fotografiju na kojoj je u majici uz objašnjenje da "fotografija u bikiniju nije u skladu s njihovom vizijom i uređivačkom politikom".

Brooke nije trebalo dugo da odgovori na ovaj zahtjev. Novinarki je napisala da je njezino tijelo takvo kako jest. Nakon gubitka kilograma njezina koža na trbuhu je opuštena i ona želi da je drugi vide onakvu kakva jest.

'Izgubila sam 78 kilograma i u bikiniju izgledam odlično', napisala je Brooke ponosna na svoj veliki uspjeh u borbi s pretilošću. No, uredništvo Shapea ipak nije posustajalo. Fotografiju u bikiniju ipak neće objaviti, a Brooke je odgovorila da više ne želi da se njezina priča objavi u tom časopisu u kojem se prikazuju 'očito fotošopirane fotografije', dok ona želi prikazati istinu o svome tijelu.

FOTO Nesvakidašnji ulov: 'Mislio sam da je trava, a onda je trepnula'

'Priča o mome uspjehu, a bez fotografije moga tijela ovakvog kakvo je ono danas ne bi bila MOJA priča. Provela sam mnoge godine skrivajući svoje pretilo tijelo ispod odjeće jer ono nije bilo lijepo prema normama koje je ovo društvo nametnulo. Zahtjev da pošaljem fotografiju u kojoj sam odjevena u majicu govori mi da se i sada opet moram sramiti svog tijela. Zar zato što imam opuštenu kožu na trbuhu ne bih trebala odjenuti bikini?', napisala je Brooke na svojem blogu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene