Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pet vatrogasaca i još jedna osoba teško su ozlijeđeni u eksploziji plina u Marylandu, u zgradi do koje se nalazi klinika za porodiljstvo, priopćile su vlasti, prenosi Reuters.


Jučer popodne vatrogasci su pozvani u zatvorenu trgovinu nakon dojave o curenju plina, rekao je glasnogovornik vatrogasaca Mark Brady. Poziv vatrogascima upućen je iz klinike za porodiljstvo koja se nalazi u blizini zgrade u kojoj je eksplodirao plin. Svjedokinja je ispričala kako je iz svog automobila gledala vatrogasce koji su pokušali ući u praznu trgovinu kada se dogodila eksplozija. Brady je rekao kako je u vrijeme eksplozije na problemu curenja plina iz zgrade radio jedan radnik plinare.

Vezani članci Istraživački brod za pronalazak plina, ilustracija Turski "Osvajač" u Crnome moru pronašao pravo bogatstvo, Erdogan zadovoljan: "Bogu hvala, očekujemo nove dobre vijesti" Eksplozije u tvornici Sloboda u Čačku VIDEO Paklena noć za građane Čačka, niz snažnih eksplozija iz vojne tvornice natjerao ih na bijeg: "Vrag je odnio šalu, sjeli smo u auto i bježi!"

Srećom, klinika za porodiljstvo evakuirana je prije eksplozije i nitko iz nje nije stradao. Jeanette Zak, djelatnica klinike koja je pozvala pomoć zbog curenja plina kaže kako pretpostavlja da se nesreća dogodila jer se posljednjih dana trgovina preuređivala. U eksploziji je ozlijeđeno šest osoba koje se nalaze u bolnici u Washingtonu te nisu u životnoj opasnosti, piše gazette.net.

Snimku eksplozije zabilježene nadzornom kamerom možete pogledati u priloženom videu.