Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u Marylandu

VIDEO: Eksplozija plina u blizini klinike za porodiljstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet vatrogasaca i još jedna osoba teško su ozlijeđeni u eksploziji plina u Marylandu, u zgradi do koje se nalazi klinika za porodiljstvo, priopćile su vlasti, prenosi Reuters.

Jučer popodne vatrogasci su pozvani u zatvorenu trgovinu nakon dojave o curenju plina, rekao je glasnogovornik vatrogasaca Mark Brady. Poziv vatrogascima upućen je iz klinike za porodiljstvo koja se nalazi u blizini zgrade u kojoj je eksplodirao plin. Svjedokinja je ispričala kako je iz svog automobila gledala vatrogasce koji su pokušali ući u praznu trgovinu kada se dogodila eksplozija. Brady je rekao kako je u vrijeme eksplozije na problemu curenja plina iz zgrade radio jedan radnik plinare.

Pročitajte i ovo Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi Eksplozija u Đelekovcu - 1 obitelj ostala bez krova nad glavom "Sreća u svemu da su svi ostali živi": Gotov očevid eksplozije u Đelekovcu

Srećom, klinika za porodiljstvo evakuirana je prije eksplozije i nitko iz nje nije stradao. Jeanette Zak, djelatnica klinike koja je pozvala pomoć zbog curenja plina kaže kako pretpostavlja da se nesreća dogodila jer se posljednjih dana trgovina preuređivala. U eksploziji je ozlijeđeno šest osoba koje se nalaze u bolnici u Washingtonu te nisu u životnoj opasnosti, piše gazette.net.

Snimku eksplozije zabilježene nadzornom kamerom možete pogledati u priloženom videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene