Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stanovnici turskog Eskisehira bespomoćno su zazivali vatrogasce da ih spase iz zgrade koju je zahvatio požar nakon eksplozije pekarnice koja se nalazila u prizemlju.


Ozlijeđeno je ukupno 35 ljudi, od čega su četiri policajca u eksploziji u trokatnici, prenosi news.xinhuanet. Vatrogasci su spasili zarobljene stanovnike uključujući i djecu te jednu bebu. Ozlijeđeni su, većinom zbog udisanja dima, prevezeni u obližnju bolnicu dok su se vatrogasci borili kako bi kontrolirali plamen. Oštećeni su neki automobili parkirani izvan zgrade.

Vezani članci Istraživački brod za pronalazak plina, ilustracija Turski "Osvajač" u Crnome moru pronašao pravo bogatstvo, Erdogan zadovoljan: "Bogu hvala, očekujemo nove dobre vijesti" Eksplozije u tvornici Sloboda u Čačku VIDEO Paklena noć za građane Čačka, niz snažnih eksplozija iz vojne tvornice natjerao ih na bijeg: "Vrag je odnio šalu, sjeli smo u auto i bježi!"

Vatra koja se razbuktala nakon eksplozije u prizemlju zgrade, naposljetku je ugašena, a guverner Mehmet Kiliclar odmah je otišao na mjesto nesreće. Istraga uzroka eksplozije se provodi. Snimku spašavanja pogledajte u priloženom videu.