Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bespomoćno zazivali vatrogasce

VIDEO: Dramatično spašavanje ljudi iz zgrade u plamenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnici turskog Eskisehira bespomoćno su zazivali vatrogasce da ih spase iz zgrade koju je zahvatio požar nakon eksplozije pekarnice koja se nalazila u prizemlju.

Ozlijeđeno je ukupno 35 ljudi, od čega su četiri policajca u eksploziji u trokatnici, prenosi news.xinhuanet. Vatrogasci su spasili zarobljene stanovnike uključujući i djecu te jednu bebu. Ozlijeđeni su, većinom zbog udisanja dima, prevezeni u obližnju bolnicu dok su se vatrogasci borili kako bi kontrolirali plamen. Oštećeni su neki automobili parkirani izvan zgrade.

Pročitajte i ovo Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi Eksplozija u Đelekovcu - 1 obitelj ostala bez krova nad glavom "Sreća u svemu da su svi ostali živi": Gotov očevid eksplozije u Đelekovcu

Vatra koja se razbuktala nakon eksplozije u prizemlju zgrade, naposljetku je ugašena, a guverner Mehmet Kiliclar odmah je otišao na mjesto nesreće. Istraga uzroka eksplozije se provodi. Snimku spašavanja pogledajte u priloženom videu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene