Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Čovjek-slon spreman za operaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kinez Huang Chuancai, poznatiji kao 'čovjek slon', spreman je za drugu operaciju za koju se nada da će biti uspješna te mu omogućiti normalan život.

Doktori su u lipnju prošle godine odstranili dio tumora težak 15 kilograma s lica 32-godišnjeg Huanga. Novu operaciju obavit će liječnici Fuda bolnice iz južne Kine. 

Pročitajte i ovo Vladimir Šeks Stabilno je Vladimir Šeks operiran, DNEVNIK.hr doznaje detalje Ilustracija Vjerovali ili ne Bizaran slučaj: Liječnici pacijentici odstranili cistu toliko veliku da nije stala u CT skener

Prije prve operacije Huang jedva da je mogao govoriti zbog veličine tumora. Njegovo lijevo oko bilo je potpuno zatvoreno, lijevo uho spustilo mu se do ramena, a desno uho i vilica potpuno su bili prekriveni tkivom.

>> Video: Čovjek-slon uskoro na operaciji

'Nadam se da je moja bolest izlječiva te da ću se nakon operacije sretan vratiti kući i s mojom obitelji uživati u proljetnom festivalu', kaže Huang. 

Doktori su optimistični i očekuju pozitivan ishod operacije. Jedini problem leži u činjenici što se tumor nalazi u blizini uha, pa će morati uložiti velike napore kako bi odstranili tumor, a sačuvali uho. Ako sve krene kako treba, poslije operacije tijelo ovog 32-godišnjaka počet će se vraćati u normalu. 

A to je vrlo bitno jer je tumor Huanga doslovno otrgao iz normalnog života. Zbog neobične bolesti bio je prisiljen napustiti školu, a njegov otac čak je dobio ponudu da proda sina u cirkus gdje bi bio prikazivan kao čudovište.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene