Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Venezuela: Pljačkaši pobjegli s petero talaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorica provalnika koji su upali u banku u mjestu Altagracia de Ocrituco, u središtu Venezuele, i tridesetak osoba držali za taoce, pobjegli su s petero talaca, uz dopuštenje vlasti, javlja agencija France-Presse.

Operacija je bila uspješna budući da "nema mrtvih", rekao je Eduardo Manuitt, guverner savezne države Guarico, ispred Banco Provincial, podružnice španjolske banke BBVA, gdje je tridesetak osoba bilo u rukama napadača od ponedjeljka, nakon neuspjele provale koju je prekinula policijska ophodnja.

Pročitajte i ovo Prosvjed Izraelaca Traže prijevremene izbore Tisuće Izraelaca na ulicama prosvjeduju: "Vlada žrtvuje taoce i jača Hamas" Talačka kriza u Nizozemskoj Talačka kriza u Nizozemskoj Završila je talačka kriza u Nizozemskoj, maskirani muškarac uhićen

"Najvažniji su životi talaca", istaknuo je guverner. "Postignut je
dogovor, pustit ćemo ih da odu", rekao je uoči odlaska provalnika, dodajući da je odluku donio s ministrom unutarnjih poslova Ramonom Rodriguezom Chacinom.

Guverner je usto kazao da su se dvije žene i trojica muškaraca "sami" ponudili da pođu s četvoricom provalnika koji su otišli vozilom hitne pomoći. 

Vlasti su zanijekale da su pljačkaši sa sobom poveli sasvim
malo dijete i tri djevojčice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene