Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedugo nakon polijetanja

Pao zrakoplov s 51 osobom, 33 preživjelih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Putnički zrakoplov s 51 putnikom i članom posade srušio se u Venezueli. 33 osobe preživjele su pad.

Zrakoplov ATR-42 zrakoplovne tvrtke Conviasa na domaćem letu s karipskog otoka Margarite prema industrijskome gradu Puerto Ordozu na jugu zemlje srušio se nedaleko od velike čeličane na obali rijeke Orinoca. Po izjavama lokalnog dužnosnika, u zrakoplovu je bio 51 putnik i član posade.

Pročitajte i ovo Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno Slika nije dostupna Nema preživjelih u padu brazilskog zrakoplova

'U bolnicu smo prevezli 33 osobe... Pronašli smo 14 trupala i trenutačno traje proces identifikacije', rekao je lokalni guverner Francisco Rangel Gomez, dodajući da sudbina još četiri osobe zarobljene u ostacima zrakoplova nije poznata, prenosi agencija AFP. Neki od ozlijeđenih su u teškom stanju, rekao je.

>> Dvije avionske nesreće, nitko nije ozlijeđen

'Zasad ne znamo točan uzrok pada zrakoplova', rekao je Gomez i dodao da je zrakoplov pao na teren na kojem se odlaže otpad iz obližnje čeličane.

Po prvim informacijama, pilot je izgubio nadzor nad zrakoplovom desetak kilometara od Puerto Ordoza te se odlučio na prisilno slijetanje. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene