Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Dosta im diktature"

Predsjednik zasut jajima i kamenjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Konvoj predsjednika Venezuele Nicolasa Madura zasut je jajima i kamenjem na vojnoj paradi u povodu njegova povratka s Kube, doznaje se u srijedu iz medijskih izvješća.

Do incidenta je došlo u gradu San Felixu, u južnom području Bolivar. U direktnom televizijskom prijenosu vidjelo se kako je gomila na otvoreno predsjednikovo vozila bacala jaja i kamenje, no prijenos je ubrzo prekinut. Mediji javljaju da je uhićeno pet osoba. Oporba, koja želi svrgnuti predsjednika, iskoristila je taj incident kako bi ismijala Madura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna terencem se zaletio na okupljene Napadaču na božićnu povorku određena milijunska jamčevina: Povećao se broj žrtava, preminulo i dijete Slika nije dostupna Zlatna povorka faraona Spektakl vrijedan milijune dolara: Ostaci slavnih kraljeva i kraljica u povijesnoj procesiji kakva dosad nije viđena

"Nicolas, ljudi u San Felixu te vole i žele te nahraniti: zato su bacali jaja, rajčice, povrće, kore od banana i druge stvari", napisao je na Twitteru vođa oporbe Henry Ramos Allup. Predsjednik Nacionalne skupštine i oporbeni zastupnik Julio Borges pozvali su na izbore, ustvrdivši da stanovnici San Felixa i svi ostali građani u Venezeli "odbacuju Madura i ne prihvaćaju njegovu diktaturu".

Službeni List Correo del Orinoco objavio je fotografiju Madura na paradi s popratnim tekstom: "Predsjednik Maduro zahvaljuje ljudima Bolivara što su ga primili s takvom strašću i ljubavlju". Nakon pokušaja Vrhovnog suda da oduzme ovlasti parlamentu u kojem oporba ima većinu, zaredali su prosvjedi protiv Madurove vlade. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene