Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako biti fit?

Veliko pospremanje izgleda: Koliko vježbati?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je na kontinentu prohladno danas je na moru bio ugodan sunčan dan, a s rastom temperature na nama je sve manje odjeće. Koji kilogram više nakupljen preko zime dolazi na naplatu. Većina se toga sjeti nekoliko mjeseci prije godišnjeg pa fitnes centri i saloni za ljepotu imaju pune ruke posla.

Skrivanje iza suncobrana možda i nije najbolji način za uživanje na plaži. Par mjeseci prije godišnjeg svi se sjete da žele zanosno izgledati uz more. Gotovo u zadnji tren toga se sjetila i Kristina koja sada marljivo pedalira. Razlog je naravno - plaža. Trenerica upozorava kako bi vježbati trebalo cijele godine, ali priznaje, većina se toga sjeti kad vani već dobrano ugrije. Kampanjci su i žene i muškarci.

Pročitajte i ovo Konkretne turističke brojke - 3 Turizam u Hrvatskoj Po Uskrsu se sezona poznaje: Uspoređujući ovaj datum s lanjskim, gostiju je nešto manje, ali zbog jedne stvari taj podatak ne treba zabrinjavati Ronjenje može biti opasno PRAVILA SU ZAKON Opasnosti koje skrivaju morske dubine: Iskusni ronilac otkriva koja su tri osnovna pravila za sve koji žele uživati u ronjenju

'Kao i svake godine, uvijek je u proljeće pojačan interes za trening, sve su češća pitanja o pravilnoj prehrani. Ljudi se žele spremiti za ljeto i to je tako uvijek. Samo što bi to bilo idealno kada bi se to radilo kroz cijelu godinu onda bi forma za ljeto bila odlična', rekla je Vanja Sajko, trenerica. Anticelulitni tretmani, razbijanje masnih stanica i ostali tretmani za uljepšavanje najveći su hit upravo sada. Proizvođači kremica za celulit, tableta za mršavljenje i ostalih tretmana koji bi tijelo trebali učiniti lijepim krizu čini se ne osjećaju. Kult ljepote i težnja savršenom izgledu ni kriza ne može omesti.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene