Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Golišavi muškarac

Previše detalja: Britanska policija se ispričala zbog urnebesnog opisa muškarca kojeg traže

Ilustracija (Foto: AFP)
Ilustracija (Foto: AFP) Foto: Afp
Policija Sjevernog Yorkshirea zatražila je pomoć građana u ponedjeljak navečer u potrazi za "golišavim" muškarcem koji je to poslijepodne na šumskom putu u Windmill Laneu iskočio pred 20-godišnju djevojku.

Naime, u izvornoj objavi na društvenim mrežama, dio Britanaca se uzrujao vrlo detaljnim policijskim opisom egzibicioniste u kojemu je pisalo: "Osumnjičeni... ima vrlo kratke dlake na grudima i stidne dlake, nema vidljivih tetovaža ili ožiljaka i ima, kako je opisano, mali penis".

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom još traje Za 30 dana Tužiteljstvo traži produljenje pritvora osumnjičenima za ubojstvo Danke Arian Najveća organizirana potraga "Našli smo otiske stopala, ali nakon svega..." Potresne riječi policije koja danima traga za nestalim Arianom

Osumnjičeni je opisan kao pretili bijelac u dobi između 35 i 45 godina, visine oko 175 cm, piše Telegraph. Prema pisanju policije, golih prsa i hlača koje su mu pale do gležnjeva, stajao je ispred djevojke. Ona je pobjegla i prijavila taj događaj policiji.

Već u utorak, policija se ispričala pratiteljima na društvenim mrežama i napisala: "Objavili smo potragu za muškarcem kako bismo identificirali osumnjičenog za seksualni čin u javnosti na području Yorka. Opis muškarca sadržavao je previše detalja što je uzrujalo određeni broj ljudi pa se ispričavamo zbog toga".

Prva objava je vrlo brzo uklonjena, a na policijskim stranicama se pojavila druga, revidirana objava u kojoj nije bilo opisa spolnog organa muškarca kojeg traže. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene