Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mještane je strah

Već osam dana žive u autu na cesti i rekli su samo da - čekaju...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrew i Marion R., oboje u dobi od 53 godine, već osam dana žive na cesti u Audiju u gradu Hessian kod Frankfurta na Majni. Jedino objašnjenje koje su do sada dali za to jest da 'čekaju'.

Audi A6 dresdenskih registracijskih oznaka prošli se tjedan dovezao u grad i stao sa strane na cesti, djelomično parkiran na pločniku. I otad stoji tamo, a njegovi 'stanovnici' sjede unutra, piše Bild.

Pročitajte i ovo Njemačka policija UBIO ŽENU PA SE SAKRIO? Drama u Dresdenu: Centar grada pod opsadom policije zbog moguće talačke krize Ilustracija DRAMA NAD DRAMAMA U Frankfurtu hitna evakuacija 20.000 ljudi: Pronađena velika američka bomba

Već pomalo prestrašeni mještani kažu kako je muškarac uvijek uredno obrijan, ležerno odjeven, a žena je također njegovana. U početku nisu ulazili ni u kakvu komunikaciju ni sa kim, no napokon je muškarac na pitanje jedne stanovnice što rade ovdje, odgovorio: 'Čekamo!'.

Automobil napuštaju samo zbog hrane i WC-a, a spavaju tako da spuste sjedala i legnu. Policija ne može učiniti ništa jer je automobil uredno registriran, nisu poznati policiji i ne izgledaju kao netko tko bi imao opasne namjere. Navodno je žena prije više godina izgubila sina u tragičnoj nesreći. Muškarac je bivši visoki vojni časnik, a sada ima svoju konzultantsku kuću u Moskvi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene