Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vanzemaljci su, čini se, koristili obruče od bačvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Unatoč paklenim vrućinama Hercegovci i turisti koji se tamo zateknu svraćaju na livadu na kojoj su se pojavili misteriozni krugovi. Mještani kažu kako ih ljudska ruka nije mogla napraviti.

Kada su čuli da su im se u susjedstvu pojavili misteriozni krugovi, stanovnici iz okolice Čitluka u susjednoj BiH, radoznalo su krenuli prema Milićevoj staji - mjestu gdje su se navodno spustili izvanzemaljci. Strah od "malih zelenih" kod njih ne postoji.

Pročitajte i ovo Svećenik (Ilustracija: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) U ČITLUKU Skandal u katoličkom dječjem domu u BiH? Štićenice tvrde: "Za laku noć obilazio bi krevete i zavlačio ruke pod pokrivač..." Slika nije dostupna Teške prometne nesreće U prevrtanju automobila u Sinju poginuo vozač, u Puli poginuo motociklist

>> Krugovi izvanzemaljskog porijekla pored Čitluka? 

Krugovi su iznenadili mnoge, a neki su dolazili više puta i kao pravi detektivi krenuli u otkrivanje istine. 

'Našli smo u blizini obručeve od drvene bačve koji odgovaraju krugovima, veće i manje. Znači, manji u sredini, pa veći i veći', rekao je jedan očevidac. 

Obručevi od bačava, drveni okvir i fantastična priča o posjetu izvanzemaljaca postala je samo dobra šala. 

Nekim poduzetnim Hercegovcima sigurno je žao što se radi samo o nečijoj šali. Krugovi, kao nova turistička atrakcija, još će pričekati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene