Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konferencija za novinare

Evo što je francuski predsjednik odgovorio na pitanje je li Trierweiler još uvijek prva dama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Održana je dugoočekivana konferencija za novinare francuskoga predsjednika Francoisa Hollandea.

Francuski predsjednik Francois Hollande održao je konferenciju za novinare na kojoj je, zapravo, bilo riječ o oslabljenoj francuskoj ekonomiji. No, kako je i očekivano, odmah se prvo pitanje novinara odnosilo na navodnu aferu s glumicom Julie Gayet koja ovih dana puni novinske stupce tamošnjih, ali i svjetskih medija.

Pročitajte i ovo Zec, Ilustracija U Francuskoj Divlji zečevi preplavili grad: Gradonačelnik pronašao rješenje, brojni užasnuti - "Ovo je skandalozno!" Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

'Je li Valerie Trierweiler još uvijek prva dama Francuske?' - upitao ga je novinar. Hollandeov odgovor je bio kratak. 'Svi u osobnom životu mogu proći kroz teške trenutke, to je i naš slučaj. Ovo su bolni trenuci, ali držim se jednog principa – privatne stvari se trebaju rješavati privatno i na dostojanstven način. Ovo nije ni vrijeme ni mjesto za to', kazao je.

Nakon toga novinari su nastavili postavljati pitanja koja se tiču ostalih aktualnih pitanja.

Afera u Elizejskoj palači: Prva dama završila u bolnici!


Podsjetimo, jedan francuski tabloid je na sedam stranica objavio priču o navodnoj Hollandeovoj aferi s 41-godišnjom glumicom. U tekstu su opširno opisani njihovi susreti, a sve je potkrijepljeno i fotografijama na kojima je navodno ljubavni par.

Hollande je burno regairao na optužbe i tvrdi da je napadnuta njegova privatnost te je najavio tužbu. I prozvana glumica prošle je godine podnijela tužbe zbog pisanja o istoj aferi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene