Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neriješen misterij

Utrka s vremenom: Istražitelji u potrazi za crnom kutijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crna kutija mora biti što prije pronađena, jer njezine baterije mogu raditi još najviše dva tjedna.

Vrijeme nikako nije na strani Malaysia Airlinesa, jer ga je ostalo vrlo kako bi se pronašli ključni elementi koji bi otkrili misterij nestalog zrakoplova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Crna obljetnica Misterij i godinu dana od nestanka: 'Bol obitelji ne može se opisati, još teže podnijeti' Slika nije dostupna 'Odnio vrag šalu' Evo kako su 2 pada aviona utjecala na Malaysiu Airlines

Istražitelji koje je kompanija unajmila u paničnoj su utrci s vremenom kako bi pronašli crnu kutiju prije nego joj se potpuno isprazne baterije. Naime, prema pravilima svih zrakoplovnih kompanija, crne kutije bi trebale moći slati signale i biti u funkciji barem trideset dana nakon nesreće.

Presica malezijske vlade: Potraga u sjevernom koridoru je otkazana!

Za sada je prošlo 17 dana od ove misteriozne nesreće, a bez crne kutije praktički će biti nemoguće utvrditi što se dogodilo i što je uzrokovalo nesreću.

Sad kad je objavljeno gdje bi se zrakoplov mogao nalaziti, na stručnjacima je da pokušaju utvrditi barem približnu lokaciju gdje se avion mogao srušiti. Ono što im je prioritet je pokušati pronaći signal crne kutije, koje će, ako su im baterije bile ispravne, raditi još oko dva tjedna.

Ukoliko crna kutija ne bude pronađena ili ako ne bude radila kada je otkriju, misterij nestalog zrakoplova mogao bi zauvijek ostati neriješen.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene